Intoappsnwebs
0
laden...
voelen, beleven, creëren
Hoe we dat doen

Het ontwikkel proces

& de (digitale) ervaring

Web- & Software ontwikkeling

Web- & Software
ontwikkeling

Vanuit de verschillende disciplines - branding, communicatie en technologie, ontwikkelen wij oplossingen die toekomstgericht, wendbaar en flexibel zijn voor jouw organisatie. Maatwerk dat kan worden doorontwikkeld, zodat jouw organisatie blijft groeien en blijft inspelen op de voortdurende veranderingen in de markt en bij de consument.

Designing

Creatief UI-UX Design

Design thinking is bij het ontwikkelen van een applicatie de key. Belangrijk is hoe het klinkt en voelt, hoe mensen erop reageren, zich ermee kunnen identificeren en hoe ze het ervaren.
Dit doen we aan de hand van UI design (user interface), waarbij we rekening houden met de gebruiker en hoe die met de functies van een bepaalde toepassing omgaat. En met het andere, UX design (user experience), zorgen we ervoor dat het hele proces aansluit op de volledige (gevoels)ervaring.

Open Source

Open Source oplossingen

Intoappsnwebs kan in diverse Open Source CMS omgevingen ontwikkelen. CMS staat voor Content Management Systeem en biedt je de mogelijkheid om je website zelf te beheren met nieuwe content, waaronder teksten, afbeeldingen en video's. De meest populaire open source omgevingen zijn o.a. Wordpress, Joomla, Drupal en Magento2 webshops (e-commerce). Programeertalen waarin wij kunnen ontwikkelen zijn PHP, JavaScript, Visual Basic.NET, C#, C++, Python, Java en C.

UI-UX Design

Lightspeed® Software

Ook bieden wij Lightspeed aan, een compleet monichannel platform voor het MKB. Zowel beginnende als gevorderde (web)winkeliers starten eenvoudig een webwinkel in de veilige en snelle cloudomgeving (met eventueel realtime gekoppeld kassasysteem). Samen met retailcoach en marketeer tomfranssen.com heeft Intoappsnwebs een aantal succesvolle implementaties mogen verzorgen met de software en hardware van Lightspeed. Koppelingen met onder andere MIINTO, BOL.COM en andere affiliates zijn eenvoudig te realiseren.
Recente projecten: Nathalja.nl / Jantje Korten / Change Yourself

Web- & Software ontwikkeling

Andere Services

Voor een positieve verandering op lange termijn gaan wij samen met jou kijken wat het beste bij jou en jouw onderneming past. Ons doel is om impact te creëren en te vergroten bij je doelgroep(en). Hier ontwikkelen wij mooie oplossingen voor zoals campagnes (social media), drukwerk (flyers, banners, brochures), branding, logo & huisstijl, infographics, illustraties, animaties, fotografie, video, films, magazines en meer...

Neem gerust vrijblijvend contact op als je vragen hebt of als we concreet iets voor je kunnen betekenen.


If you can dream it, you can do it!


WE CREATE

Wat jouw bedrijf uniek maakt

geven wij vorm.

VIEW
Close