Services

oog voor.
digitale ervaringen

Het is onze passie om mooie
ervaringen te creëren.

Services

Gepassioneerd & flexibel

Keuzes maken, bijsturen of zelfs een hele andere koers varen. Kijk hoe we jou kunnen helpen!

Contact opnemen

Branding

Oog voor jou en voor je klant, want je klant vraagt zich altijd af of hij goed zit bij jou. Wil je (nog) meer impact creëren en vergroten bij je doelgroep(en)? Laat dan zien waar je voor staat. Wat jou uniek maakt en wat je wilt overbrengen op je klanten.

UI-UX Design

Daar hebben we een scherp oog voor.
Hoe het klinkt en voelt, hoe mensen erop reageren, zich ermee kunnen identificeren en hoe ze het ervaren. Dit doen we middels creatief UI-UX designing. Naadloos sluiten de functionaliteiten aan op de gebruikerservaring.

Web- & Software ontwikkeling

Websites en apps met het oog op maatwerk en doorontwikkeling, zodat jouw organisatie kan blijven groeien en inspelen op de voortdurende veranderingen in de markt en bij de consument.

Open source

Gave ervaringen maken met een lust voor het oog, dat doen we in de meest populaire open source omgevingen zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Moodle e-Learning, Lightspeed® Software en Magento2 webshops. Programeertalen die we gebruiken zijn o.a. PHP, JavaScript, Visual Basic.NET, C#, C++, Python, Java en C.

Mooie materialen

Om je goedlopende business goed in het oog te laten springen, bedenken en creëren we ook andere mooie materialen. Denk aan logo & huisstijl, (social media)campagnes, drukwerk (flyers, banners, brochures), visuals, infographics, illustraties, animaties, fotografie, video(films), magazines e.d..

Hosting & onderhoud

Alles onder 1 dak! Wij houden alles in het oog en zorgen voor (web)veiligheid en (web)stabiliteit. E-mail virus- en spamfiltering, technisch onderhoud en een SSL-certificaat, maakt ons aanbod compleet.

Samen

Het geheim om vooruit te komen, is beginnen!

Klein of groot, we helpen je oog.sten!

Samen sparren?